Nieuws

Afspraken nakomen

Beste patiënten,
De laatste tijd worden we in onze praktijk helaas meer en meer geconfronteerd met patiënten die hun afspraak niet nakomen zonder ons te verwittigen. Dit is erg vervelend omdat we dan potentieel andere patiënten die medische hulp nodig hebben moeten weigeren.
Mogen wij u daarom vriendelijk vragen indien u verhinderd bent, steeds uw afspraak TIJDIG te annuleren.
Zonder tijdige annulatie zullen wij dan ook genoodzaakt zijn deze consultatie aan te rekenen (20 euro volledig ten laste van de patiënt, geen tussenkomst van de mutualiteit).
U kan annuleren via de link in de bevestigingsmail of op 013/311337.
Alvast bedankt voor jullie begrip!

Mazelen vaccinatie

Ben je geboren tussen 1970 en 1985? Dan loop jij een verhoogd risico op mazelen. Hoe dat komt? Je bent wellicht maar 1 keer gevaccineerd in je kindertijd. Bovendien is de kans groot dat jij, net als vele anderen geboren tussen 1970 en 1985, die vervelende ziekte nog niet hebt gehad.

Mazelen zijn nog niet verdwenen en is bovendien een bijzonder besmettelijke ziekte met soms ernstige complicaties. Door vaccinatie bescherm je niet alleen jezelf tegen mogelijke nare gevolgen, maar ook je omgeving. Twee dosissen van het vaccin bieden levenslange bescherming. Check je vaccinatiestatus online op My Health Viewer, op je vaccinatiekaart of bij je huisarts.

Nog geen 2 spuitjes gekregen? Dan laat je je best vaccineren, zeker als je soms reist.
Wij bieden gratis vaccinaties tegen mazelen aan in onze praktijk.

Boek zelf je afspraak bij de verpleegkundige online vanaf juni (in de blauwe vakjes), of contacteer ons telefonisch op 013/31.13.37

Verpleegkundige Lise Puls

Verpleegkundige (enkel voor patiënten die in onze praktijk hun vaste huisarts hebben) Lise is gestart als verpleegkundige in onze praktijk. Zij ondersteunt onze artsen in de dagelijkse taak voor het verzorgen, behandelen en begeleiden van onze patiënten. Je kan bij haar terecht voor: – Bloedafnames: op voorschrift van een arts – Vaccinaties: na overleg met een arts – Verwijderen van hechtingen – Bevriezen van wratjes – Oorprop verwijderen (maak eerst een afspraak bij de huisarts) – EKG (elektrocardiogram): na verwijzing door een arts (ook peroperatieve onderzoeken) – Suikertest in kader van screening zwangerschapsdiabetes Je kan je afspraak bij de verpleegkundige enkel telefonisch inplannen (gelieve hiervoor in de voormiddag te bellen).

Patiëntenstop

Gezien de drukte in onze praktijk, zien wij ons genoodzaakt om een patiëntenstop in te voeren om op deze manier voldoende tijd blijven voorzien voor onze vaste patiënten en een goeie opvolging garanderen. Van zodra de patiëntenstop opgeheven wordt zal dit aangekondigd worden via onze website.
Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
Alvast bedankt voor uw begrip