Nieuws

Afspraken nakomen

Beste patiënten,
De laatste tijd worden we in onze praktijk helaas meer en meer geconfronteerd met patiënten die hun afspraak niet nakomen zonder ons te verwittigen. Dit is erg vervelend omdat we dan potentieel andere patiënten die medische hulp nodig hebben moeten weigeren.
Mogen wij u daarom vriendelijk vragen indien u verhinderd bent, steeds uw afspraak TIJDIG te annuleren.
Zonder tijdige annulatie zullen wij dan ook genoodzaakt zijn deze consultatie aan te rekenen (20 euro volledig ten laste van de patiënt, geen tussenkomst van de mutualiteit).
U kan annuleren via de link in de bevestigingsmail of op 013/311337.
Alvast bedankt voor jullie begrip!

Verpleegkundige Lise Puls

LISE IS MET BEVALLINGSVERLOF TEM MIDDEN NOVEMBER
Verpleegkundige (enkel voor patiënten die in onze praktijk hun vaste huisarts hebben) Lise is gestart als verpleegkundige in onze praktijk. Zij ondersteunt onze artsen in de dagelijkse taak voor het verzorgen, behandelen en begeleiden van onze patiënten. Je kan bij haar terecht voor: – Bloedafnames: op voorschrift van een arts – Vaccinaties: na overleg met een arts – Verwijderen van hechtingen – Bevriezen van wratjes – Oorprop verwijderen (maak eerst een afspraak bij de huisarts) – EKG (elektrocardiogram): na verwijzing door een arts (ook peroperatieve onderzoeken) – Suikertest in kader van screening zwangerschapsdiabetes Je kan je afspraak bij de verpleegkundige enkel telefonisch inplannen (gelieve hiervoor in de voormiddag te bellen).

Patiëntenstop

Gezien de drukte in onze praktijk, zien wij ons genoodzaakt om een patiëntenstop in te voeren om op deze manier voldoende tijd blijven voorzien voor onze vaste patiënten en een goeie opvolging garanderen. Van zodra de patiëntenstop opgeheven wordt zal dit aangekondigd worden via onze website.
Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
Alvast bedankt voor uw begrip